VMC

De V.M.C. is een club voor meiden van groep 3 t/m groep 8. De club bestaat al 50 jaar en is nog steeds in volle gang.

 

Op de clubavonden wordt er aan sport, spel, handenarbeid en andere leuke meiden dingen gedaan. We gaan bijvoorbeeld wel eens naar buiten voor een speurtocht of andere activiteiten, hebben een make -up avond of doen een bingo avond. Er wordt ook gezorgd voor drinken met iets lekkers.

 

De clubavonden zijn op vrijdag avond van 18:45 uur tot 20:00 uur. Wanneer hier een uitzondering op gemaakt wordt hoort u dit van te voren.

 

In de grote vakantie is er een kampweek. We gaan naar een kampeerboerderij waar we een kampprogramma draaien met veel afwisseling. Hierover krijgt u begin januari het eerste bericht.

 

Tijdens de maanden juli en augustus is er geen club en hoeft er uiteraard niet betaald te worden.

 

Daarnaast is er op de vrijdagen van vakanties geen club. Wij zullen dit altijd aangeven bij u kind en via de mail.

 

De contributie bedraagt 6 euro per maand. En om u kind mee te laten gaan op kamp vragen wij voor de gehele week 85 euro.

 

Als u vragen heeft, interesse of wat dan ook kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.\\"\">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.